Ha jobb életre vágysz itthon,

Kezdj új karriert Scrum Masterként!

Jelentkezz intenzív online gyakorlati Scrum Master képzésünkre, melynek befejeztével gyakorlott Certified Scrum Master lehetsz, mindössze 28 nap alatt! Most ajándék 5 óra mentorálást is adunk!

Jelentkezz intenzív online Scrum Master képzésre, melynek befejeztével Certified Scrum Master lehetsz, mindössze 25 nap alatt!
Most ajándék 5 óra mentorálást is adunk!

Egy pályakezdő Scrum Master havi díjazása 800 ezer forintnál indul, míg egy gyakorlotté 2.000.000 forintig is terjedhet!

– Hays Salary Guide, 2023

25 nap alatt vizsgázott
Scrum Master lehetsz!

Mit csinál egy Scrum Master?

Ő a szoftverfejlesztő csapat lelke.

A diplomáciai érzékével és rendszerező képességgével úgy segíthet a csapatnak, hogy nem kell hozzá fejlesztői tudás vagy tapasztalat.

Tanítja, kutatja és fejleszti az Agile
módszertani gyakorlatokat, amiket be is vezet.

Ezzel támogatja, hogy a fejlesztők az igazán értékes feladatokkal foglalkozzanak kifáradás és kiégés nélkül. 
Azért, hogy a fentiek működhessenek, a Scrum Master bármit, bárkinek, bármikor megmondhat.

Hogyan tanítunk?

A képzés 25 alkalma során mindenre megtanítunk amire egy Scrum Masternek szüksége lehet a terepen az agilis alapoktól kezdve az alapvető interperszonális képességeken át a különféle scrum események facilitálásáig.

A tananyagokat, segédanyagokat, infografikákat a képzés első napján megosztjuk veled, amihez a képzés után is bármeddig hozzáférhetsz!

Minden hétköznap hétfőtől csütörtökig Google Meet-en tartjuk elméleti óráinkat a feltüntetett tematika mentén. Természetesen ezek az órák is interaktívak, a résztvevők és az oktató látják egymást, és folyamatosan tehetsz fel kérdéseket, illetve az elméleti anyag aktuális témájában számtalan gyakorlati példát és valós probléma feloldást ismerhettek meg.

 A pénteki alkalmak gyakorlati alkalmak, ahol kis csapatokban dolgozva termékfejlesztési feladatokat oldotok meg. Közben tovább mélyítjük agilis ismereteidet is, és nem csak a Scrum keretrendszer, hanem a Kanban és Lean mesterévé is válhatsz.

A képzés utolsó alkalma egy demó esemény, ahol csapatoddal közösen mutatjátok be Tornai Balázsnak, a Scrum Master Suli alapítójának a projektmunka során elkészült feladatot.

A képzést követően a csapat közösen dönt a vizsga időpontjáról, de általában maximum 2 hét felkészülési időt szoktunk javasolni. Sikeres vizsgádat követően Magyarország egyik legelismertebb Scrum Master oklevelét tarthatod majd a kezedben, melyet igény szerint, hogy mindig naprakészen tarthasd tudásod évente megújíthatsz!

A megszerzett tudás birtokában a nemzetközi Scrum Master vizsgát is “csukott szemmel” megcsinálhatod!

Hogyan és mivel segítünk a karrierváltásban?

Küldetésünk, hogy segítsünk megtenni az első lépéseket a piacon és valódi, kézzel fogható, az önéletrajzodban is jól mutató gyakorlatot adjunk a kezedbe!

Scrum Masterként tapasztalat nélkül ma nagyon nehéz elhelyezkedni, ezzel mi is tisztában vagyunk.
Éppen ezért a
Scrum Master Suli két olyan képzési formát is kínál, ahol valódi fejlesztő csapattal együtt dolgozva szerezhetsz gyakorlatot, és szimulációs termékfejlesztési sorozaton próbálhatod ki azt a magas szintű elméleti tudást, amit átadunk.

Megtanítunk arra is, hogyan add el magad a recruitereknek, és hogyan boldogulj egy állásinterjún!

Tornai Balázs, A Scrum Master és Product Owner Suli alapítója több, mint 20 éve dolgozik a terepen senior agile coachként változatos transzformációs projekteken. Balázs közel 30000 követővel rendelkezik  LinkedIn-en a magyarországi IT világából.

Tanfolyamunk résztvevőinek külön session keretében bemutatja azokat a technikákat, amelyekkel hatékonyan lehet felépíteni a személyes brandet a közösségi médiákban!

Extra szolgáltatásként egy “one on one” konzultáció keretében segítünk a LinkedIn profilod újrapozícionálásában is. Azzal is támogatunk ha szeretnéd, hogy saját oldalainkon keresztül, személyes ajánlással erősítjük szakmai hitelességed.

A sikeres vizsgát követően pedig regisztrálhatsz Agile Launchpad szolgáltatásunkra, melyet azért hoztunk létre, hogy biztos tudással rendelkező, nálunk végzett agilis szakembereket közvetíthessünk partnercégeink felé. Így, bár állás garanciát nem vállalunk, de minden fronton támogatjuk karrierváltó hallgatóinkat!

Azt követően sem hagyunk magadra, hogy megtaláltad álmaid munkáját! A vizsgát követő egy évben bármikor lehívható 5 órás szenior agile coach támogatást biztosítuk számodra a munkád során felmerült nehéz helyzetek megoldására. Ezen felül csatlakozhatsz zárt Facebook közösségünkhöz, ahol szenior kollégáink örömmel állnak rendelkezésre bármikor, ha segítség kell, és ezen keresztül is értesülhetsz a legfrissebb álláslehetőségekről!

Mit mondanak tanítványaink?

Az oktatók segítőkészsége, a képzés hozzáadott értéke, és a gyakorlati, életből hozott példák minden időt és pénzt megértek.
tanulói vélemény
Deák Ferenc
VÉGZETT TANULÓNK
Livi rendkívül képzett, és minden kérdésünkre azonnal és gyakorlati példákkal tudott válaszolni. Az oktatási módszertan és hozzáállás példaértékű!
tanulói vélemény 3
Csata Balázs
VÉGZETT TANULÓNK
Nagyon profi mentoraink voltak, nekünk már csak épp tanulni kellett! 😃 Fél éve még nem gondoltam volna, hogy vizsgázott Scrum Master leszek, és most mégis, hihetetlen, nagyon köszi!
tanulói vélemény 2
Fodor Elisabeth
VÉGZETT TANULÓNK

Tanáraink

Kattints a képekre a LinkedIn profilokért!

Tordai Balázs

20+ éve Agile transformator.

Az iskolát azért indította, hogy végre olyan kezdő Scrum Mastereket is kapjon a piac, akik szilárd alapokkal és gyakorlattal kerülnek be az első küldetésekbe.

Csák Lívia

Vezető mentor

27 évfolyam és több, mint 200 kiképzett Scrum Master van a háta mögött.

Emellett 5 éve vesz részt Agile transzformációs projektekben, mint senior Scrum Master.

Spánn Richárd

Mentor

5 év Office Lean tanácsadói tapasztalat áll a háta mögött, 2 éve Scrum Masterként dolgozik és módszertani mentorálást biztosít az új kollégáknak. Agilis és Lean transzformációs projektekben vesz részt.

Kezdj új karriert Scrum Masterként!

Légy a fejlesztőcsapat alkotóerejének motorja!

Jelentkezésed után felhívunk, és kötelezettségmentesen átbeszéljük felmerülő kérdéseidet és a jelentkezésed.

Kiből lehet jó Scrum Master?
Mennyi idő alatt tanulható?
Mik a Scrum Master napi feladatai?

Minden kérdésre választ
kaptok az alábbi videóban.

Gyakran ismételt kérdések

A Scrum Master sulin kívül elérhető magyarországi képzések megpróbálják 2-3 napba belesűríteni a hatalmas tananyagot. Ezzel szemben nálunk a basic képzés is 25 alkalmat foglal magában, ahol van időd elmélyülni a tananyagban, kérdezni és átbeszélni az összes témát az előadókkal, nem beszélve a gyakorlattal egybekötött képzésünkről. Az a célunk, hogy a jövő Scrum Master nemzedéke megfelelő szakmai tudással vágjon neki munkájának.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

A két képzés elmélete ugyanaz, az itt elsajátított tudással a vizsga után Scrum csapatot már tudsz támogatni. Azonban a 25 alkalmas Basic webinár, online és inkább elméleti, minimális PO-t támogató gyakorlattal. Ez a képzés hétköznaponként 17 és 19 óra között van, hogy munka mellett is el tudd végezni. A 6 hetes Basic Plus képzésnél az elméleti oktatás mellé fejlesztőcsapatok melletti gyakorlatot is tudunk biztosítani a Progmasters fejlesztő csapatai mellett. Ez a képzés élőben, délelőttönként 9 és 12 óra között, az Irányi utcában zajlik. A webinárt inkább azoknak ajánljuk, akik valahol egy csapat mellett ki tudják próbálni gyakorlatban a tanultakat, vagy már SM-ek, de szeretnék rendszerezni, felfrissíteni a tudásukat, esetleg vizsgát szerezni. Ha valakinek nincs lehetősége gyakorolni és még nem dolgozott ilyen formában csapatokkal, vagy nagyon eltérő területről jön, inkább a 6 hetes gyakorlattal egybekötött képzést ajánljuk.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Senkit nem hagyunk lemaradni, így a hallgató ilyenkor megkapja az aznapi anyagot, átnézi, majd a mentorral időpontot egyeztet, ahol együtt átbeszélik az óra anyagát.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Mivel a szakirodalom többnyire angol nyelven elérhető, így legalább olvasás és értés szintjén ajánlott tudni. Azonban sikeres jövőbeni elhelyezkedés érdekében mindenképp érdemes fejleszteni az angoltudást.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Mivel a Scrum Master képzés Magyarországon még nem akkreditált képzés, ezért a képzés végén nem certificate-et kapnak a sikeresen vizsgázó hallgatók, hanem egy oklevelet, melynek a hátoldalán ott van a képzés tematikája is. A nemzetközi CSM vizsga nem képezi részét a képzés záróvizsgájának, azonban a képzés során elsajátított tudással a hallgató ezt a vizsgát is gond nélkül le tudja tenni.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Egyre több szervezet áll át agile szemléletmód szerinti működésre, egyre több Scrum Master pozíció jelenik meg a piacon. Hozzánk is rengeteg ilyen irányú megkeresés érkezik, nap mint nap! Garanciát nem vállalunk arra, hogy biztos helyet találunk neked a képzés végére, de ha kéred, támogatunk, promózunk, segítünk interjúkra felkészülni, hogy nagyobb esélyekkel indulj neki a munkakeresésnek.

Ezért hoztuk létre https://agilelaunchpad.com/hu/ szolgáltatásunkat is kizárólag nálunk végzett sikeres vizsgázóink részére! Mi nem csak egy egyszerű munkaerő közvetítő cég vagyunk, számunkra a minőség a legfontosabb, így ha általunk kerülsz kiközvetítésre a teljes szenior Balagile csapat folyamatos mentorálását is élvezheted a terepen! Sikeres vizsgádat követően ingyenesen és elköteleződés mentesen regisztrálhatsz platformunkra!

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

A Scrum Master fő feladatai a módszertan edukálása és működtetése a csapatban (és azon túl is), a csapat támogatása, hogy zavartalanul végezhesse a munkáját (impedimentek elhárítása, zavartalan összefüggő fejlesztési idő biztosítása), mérések, tudásmenedzsment, riportálás, nem utolsósorban annak elősegítése és támogatása, hogy a csapat együttműködő, hatékony, motivált csapattá tudjon válni. Nem baj, ha valakinek van fejlesztői vagy tesztelői tapasztalata, de nem elvárás.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Nem tudod hogy neked való-e a Scrum Masterség?