Szeretnél egy ​Scrum Mastert, de túl drágák?

Képzünk neked!

Segítünk egy recruitment kampányban, majd megszűrjük a jelölteket.

Kiképezzük és folyamatosan vizsgáztatjuk őket, végül 6 hét után, minőségbiztosítás mellett átadjuk az ifjú Scrum Mastereket!

Mi a probléma forrása?

8-900.000 Ft bruttó fizetéseket ajánl a piac egy-egy Scrum Masterért. Minőségbiztosítás nélkül, magas kockázattal. A fejvadászok egy Scrum Masterért 2.700.000 + Áfa közvetítői díjat kérnek, miközben minden kockázat a Tiéd!

A megoldás:

Keress egy maroknyi tehetséges, ugyanakkor közepes bérigényű embert bármilyen szektorból, és mi megszűrjük, majd 6 hét alatt Level 1 szintre minőségbiztosítás mellett kiképezzük Neked őket.

Scrum Master Level 1:

Egy agile csapatot stabilan és módszertan szerint helyesen el tud vinni, ebben őket sprintről sprintre fejleszti is. Tranzíciót és szervezetfejlesztést még ne bízz rájuk.

Amit kínálunk:

A Scrum Mastereid képezhetjük Nálad, vagy a mi iskolánkban, ahol valódi szoftverfejlesztő csapatok mellett edződnek. Egy Scrum Master fejvadászdíja akár 4 ember párhuzamos, minőségbiztosított képzését is fedezheti.

A kiemelten szorgalmas és tehetséges Scrum Mastereidet, fél év gyakorlat után, további szintekre tudjuk emelni. Már egyetlen, saját képzésű ember bérén 6 hónap alatt megtérül a befektetés!

Két Scrum Master esetében a megtérülési idő egyezik a próbaidejükkel. A fejvadász díjak töredékükre esnek. Súlyos millió forintokat spórolsz! Végzett Scrum Mastereid nemzetközi CSM díjra is vizsgáznak, ha szeretnéd.

A szakmai hitelünket tesszük fel arra, hogy megszűrjük a jelöltjeid – és minőségbiztosított,
valódi tudással rendelkező Scrum Mastereid lesznek!

Így működik:

1.

Segítünk egy recruitment kampányban, hogy szorgalmas, tanulni vágyó emberek kerüljenek hozzád!

2.

Megszűrjük a jelölteket a már bevizsgált Scrum Master tesztekkel: attitűd és személyiség.

3.

Kiképezzük és folyamatosan vizsgáztatjuk őket.

4.

6 hét alatt elérhetik a Level 1 szintet!

5.

Akinek nem sikerülnek a vizsgák, nem fogjuk javasolni, hogy a Scrum Masteri pályát válassza nálad.