Ha jobb életre vágysz itthon,

Egyedül maradtál agilis kérdéseiddel?

Jelentkezz intenzív online Scrum Master képzésre, melynek befejeztével Certified Scrum Master lehetsz, mindössze 23 nap alatt!

Csáki Lívia vezető mentor Scrum master suli

Egy pályakezdő Scrum Master havi díjazása 600 ezer forintnál indul, míg egy gyakorlotté 1.500.000 forintig is terjedhet!

– BlueBird 2021-es fizetési felmérés

23 nap alatt vizsgázott
Scrum Master lehetsz!

Mit csinál egy Scrum Master?

Ő a szoftverfejlesztő csapat lelke

A diplomáciai érzékével és rendszerező képességgével úgy segíthet a csapatnak, hogy nem kell hozzá fejlesztői tudás vagy tapasztalat.

Tanítja, kutatja és fejleszti az Agile
módszertani gyakorlatokat, amiket be is vezet.

Ezzel támogatja, hogy a fejlesztők az igazán értékes feladatokkal foglalkozzanak kifáradás és kiégés nélkül. 

Azért, hogy a fentiek működhessenek, a Scrum Master bármit, bárkinek, bármikor megmondhat.

Mit mondanak tanítványaink?

Az oktatók segítőkészsége, a képzés hozzáadott értéke, és a gyakorlati, életből hozott példák minden időt és pénzt megértek.
tanulói vélemény
Deák Ferenc
VÉGZETT TANULÓNK
Livi rendkívül képzett, és minden kérdésünkre azonnal és gyakorlati példákkal tudott válaszolni. Az oktatási módszertan és hozzáállás példaértékű!
tanulói vélemény 3
Csata Balázs
VÉGZETT TANULÓNK
Nagyon profi mentoraink voltak, nekünk már csak épp tanulni kellett! 😃 Fél éve még nem gondoltam volna, hogy vizsgázott Scrum Master leszek, és most mégis, hihetetlen, nagyon köszi!
tanulói vélemény 2
Fodor Elisabeth
VÉGZETT TANULÓNK

Tanáraink

Kattints a képekre a LinkedIn profilokért!

18+ éve Agile transformator.

A
z iskolát azért indította, hogy végre olyan kezdő Scrum Mastereket is kapjon a piac, akik szilárd alapokkal és gyakorlattal kerülnek be az első küldetésekbe.

27 évfolyam és több, mint 200 kiképzett Scrum Master van a háta mögött.

Emellett 5 éve vesz részt Agile transzformációs projektekben, mint senior Scrum Master.

4 év pedagógiai tapasztalat áll a háta mögött.

3 éve dolgozik Scrum Masterként az agilis értékrendszernek mentén kis-, közép- és nagyvállalatoknál.

 

Kezdj új karriert Scrum Masterként!

Légy a fejlesztőcsapat alkotóerejének motorja!

Jelentkezésed után felhívunk, és kötelezettségmentesen átbeszéljük felmerülő kérdéseidet és a jelentkezésed.

Kiből lehet jó Scrum Master?
Mennyi idő alatt tanulható?
Mik a Scrum Master napi feladatai?

Minden kérdésre választ
kaptok az alábbi videóban.

Gyakran ismételt kérdések

A Scrum Master sulin kívül elérhető magyarországi képzések megpróbálják 2-3 napba belesűríteni a hatalmas tananyagot. Ezzel szemben nálunk a basic képzés is 18 alkalmat foglal magában, ahol van időd elmélyülni a tananyagban, kérdezni és átbeszélni az összes témát az előadókkal, nem beszélve a gyakorlattal egybekötött képzésünkről. Az a célunk, hogy a jövő Scrum Master nemzedéke megfelelő szakmai tudással vágjon neki munkájának.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

A két képzés elmélete ugyanaz, az itt elsajátított tudással a vizsga után Scrum csapatot már tudsz támogatni. Azonban a 23 alkalmas Basic webinár, online és inkább elméleti, minimális PO-t támogató gyakorlattal. Ez a képzés hétköznaponként 17 és 19 óra között van, hogy munka mellett is el tudd végezni. A 6 hetes Basic Plus képzésnél az elméleti oktatás mellé fejlesztőcsapatok melletti gyakorlatot is tudunk biztosítani a Progmasters fejlesztő csapatai mellett. Ez a képzés élőben, délelőttönként 9 és 12 óra között, az Irányi utcában zajlik. A webinárt inkább azoknak ajánljuk, akik valahol egy csapat mellett ki tudják próbálni gyakorlatban a tanultakat, vagy már SM-ek, de szeretnék rendszerezni, felfrissíteni a tudásukat, esetleg vizsgát szerezni. Ha valakinek nincs lehetősége gyakorolni és még nem dolgozott ilyen formában csapatokkal, vagy nagyon eltérő területről jön, inkább a 6 hetes gyakorlattal egybekötött képzést ajánljuk.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Senkit nem hagyunk lemaradni, így a hallgató ilyenkor megkapja az aznapi anyagot, átnézi, majd a mentorral időpontot egyeztet, ahol együtt átbeszélik az óra anyagát.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Mivel a szakirodalom többnyire angol nyelven elérhető, így legalább olvasás és értés szintjén ajánlott tudni. Azonban sikeres jövőbeni elhelyezkedés érdekében mindenképp érdemes fejleszteni az angoltudást.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Mivel a Scrum Master képzés Magyarországon még nem akkreditált képzés, ezért a képzés végén nem certificate-et kapnak a sikeresen vizsgázó hallgatók, hanem egy oklevelet, melynek a hátoldalán ott van a képzés tematikája is. A nemzetközi CSM vizsga nem képezi részét a képzés záróvizsgájának, azonban a képzés során elsajátított tudással a hallgató ezt a vizsgát is gond nélkül le tudja tenni.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Egyre több szervezet áll át Agile szemléletmód szerinti működésre, egyre több Scrum Master pozíció jelenik meg a piacon. Garanciát nem vállalunk arra, hogy biztos helyet találunk neked a képzés végére, de ha kéred, támogatunk, promózunk, segítünk interjúkra felkészülni, hogy nagyobb esélyekkel indulj neki az munkakeresésnek.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

A Scrum Master fő feladatai a módszertan edukálása és működtetése a csapatban (és azon túl is), a csapat támogatása, hogy zavartalanul végezhesse a munkáját (impedimentek elhárítása, zavartalan összefüggő fejlesztési idő biztosítása), mérések, tudásmenedzsment, riportálás, nem utolsósorban annak elősegítése és támogatása, hogy a csapat együttműködő, hatékony, motivált csapattá tudjon válni. Nem baj, ha valakinek van fejlesztői vagy tesztelői tapasztalata, de nem elvárás.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Nem tudod hogy neked való-e a Scrum Masterség?