fbpx

Ha jobb életre vágysz itthon,

Kezdj új karriert!

Légy a fejlesztőcsapat alkotóerejének motorja!

Felejtsd el, amit a projektmenedzsmentről gondolsz... Jelentkezz 20 napos intenzív online Scrum master képzésre!

Kezdés: 2022. június 13.

Ár: bruttó 310.000.-ft

Ha jobb életre vágysz itthon,

Kezdj új karriert!

Légy a fejlesztőcsapat alkotóerejének motorja!

Felejtsd el, amit a projektmenedzsmentről gondolsz...
Jelentkezz 20 napos intenzív online Scrum master képzésre!

Kezdés: 2022. június 13.

Ár: bruttó 310.000.-ft

Mit csinál egy Scrum Master?​

Scrum Masterként te lehetsz a szoftverfejlesztő csapat lelke

A diplomáciai érzékeddel és rendszerező képességeddel úgy segíthetsz a csapatnak, hogy nem kell hozzá fejlesztői tudás vagy tapasztalat. Folyamatosan támogatunk a fejlődésben.

Nem feltétel, hogy technikai ember legyél. A közreműködésed értéke másképp jelentkezik.

Képviseli és tanítja az Agile módszertant

a lehető legszélesebb körben. 

Ezzel támogatja, hogy a feljesztők az igazán értékes feladatokkal foglalkozzanak kifáradás és kiégés nélkül. 

A Scrum Master egyben az Agile módszertan legfőbb ismerője.

Folyamatosan kutat és fejleszti a módszertani legjobb gyakorlatokat.

Ezeket be is vezeti. Azért, hogy a fentiek működhessenek, a Scrum Master bármit, bárkinek, bármikor megmondhat.

Intenzív képzésünk vizsgája után a nemzetközi CSM (Certified Scrum Master) vizsga, végzőseinknek nem akadály.

Mit mondanak tanítványaink?

Az oktatók segítőkészsége, a képzés hozzáadott értéke, és a gyakorlati, életből hozott példák minden időt és pénzt megértek.
Deák Ferenc
VÉGZETT TANULÓNK
Nagyon profi mentoraink voltak, nekünk már csak épp tanulni kellett! 😃 Fél éve még nem gondoltam volna, hogy vizsgázott Scrum Master leszek, és most mégis, hihetetlen, nagyon köszi!
Fodor Elisabeth
VÉGZETT TANULÓNK

Kiből lehet jó Scrum Master? Mennyi idő alatt tanulható? Mik a Scrum Master napi feladatai?

Minden kérdésre választ kaptok a videóban:

Gyakran ismételt kérdések

A két képzés elmélete ugyanaz, az itt elsajátított tudással a vizsga után Scrum csapatot már tudsz támogatni. Azonban a 20 alkalmas Basic webinár, online és inkább elméleti, minimális PO-t támogató gyakorlattal. Ez a képzés hétköznaponként 17 és 19 óra között van, hogy munka mellett is el tudd végezni. A 6 hetes Basic Plus képzésnél az elméleti oktatás mellé fejlesztőcsapatok melletti gyakorlatot is tudunk biztosítani a Progmasters fejlesztő csapatai mellett. Ez a képzés élőben, délelőttönként 9 és 12 óra között, az Irányi utcában zajlik. A webinárt inkább azoknak ajánljuk, akik valahol egy csapat mellett ki tudják próbálni gyakorlatban a tanultakat, vagy már SM-ek, de szeretnék rendszerezni, felfrissíteni a tudásukat, esetleg vizsgát szerezni. Ha valakinek nincs lehetősége gyakorolni és még nem dolgozott ilyen formában csapatokkal, vagy nagyon eltérő területről jön, inkább a 6 hetes gyakorlattal egybekötött képzést ajánljuk.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Senkit nem hagyunk lemaradni, így a hallgató ilyenkor megkapja az aznapi anyagot, átnézi, majd a mentorral időpontot egyeztet, ahol együtt átbeszélik az óra anyagát.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Mivel a szakirodalom többnyire angol nyelven elérhető, így legalább olvasás és értés szintjén ajánlott tudni. Azonban sikeres jövőbeni elhelyezkedés érdekében mindenképp érdemes fejleszteni az angoltudást.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Mivel a Scrum Master képzés Magyarországon még nem akkreditált képzés, ezért a képzés végén nem certificate-et kapnak a sikeresen vizsgázó hallgatók, hanem egy oklevelet, melynek a hátoldalán ott van a képzés tematikája is. A nemzetközi CSM vizsga nem képezi részét a képzés záróvizsgájának, azonban a képzés során elsajátított tudással a hallgató ezt a vizsgát is gond nélkül le tudja tenni.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Egyre több szervezet áll át Agile szemléletmód szerinti működésre, egyre több Scrum Master pozíció jelenik meg a piacon. Garanciát nem vállalunk arra, hogy biztos helyet találunk neked a képzés végére, de ha kéred, támogatunk, promózunk, segítünk interjúkra felkészülni, hogy nagyobb esélyekkel indulj neki az munkakeresésnek.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

A Scrum Master fő feladatai a módszertan edukálása és működtetése a csapatban (és azon túl is), a csapat támogatása, hogy zavartalanul végezhesse a munkáját (impedimentek elhárítása, zavartalan összefüggő fejlesztési idő biztosítása), mérések, tudásmenedzsment, riportálás, nem utolsósorban annak elősegítése és támogatása, hogy a csapat együttműködő, hatékony, motivált csapattá tudjon válni. Nem baj, ha valakinek van fejlesztői vagy tesztelői tapasztalata, de nem elvárás.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

A Scrum Master sulin kívül elérhető magyarországi képzések megpróbálják 2-3 napba belesűríteni a hatalmas tananyagot. Ezzel szemben nálunk a basic képzés is 18 alkalmat foglal magában, ahol van időd elmélyülni a tananyagban, kérdezni és átbeszélni az összes témát az előadókkal, nem beszélve a gyakorlattal egybekötött képzésünkről. Az a célunk, hogy a jövő Scrum Master nemzedéke megfelelő szakmai tudással vágjon neki munkájának.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Egy gyakorlott Scrum Master díjazása
vetekszik a szoftverfejlesztők jövedelmével.

20 nap alatt vizsgázott Scrum Master leszel!