Ha jobb életre vágysz itthon,

Kezdj új karriert Scrum Masterként!

Jelentkezz 30 alkalmas intenzív Scrum Master képzésre! Saját fejlesztő csapatot kapsz, akikkel közösen gyakorolsz és fejlődsz minden hétköznap és még az elhelyezkedésben is segítünk.

Csáki Lívia vezető mentor Scrum master suli cím
Csáki Lívia vezető mentor Scrum master suli

Kezdj új karriert Scrum Masterként!

Légy a fejlesztőcsapat alkotóerejének motorja!

Jelentkezésed után felhívunk, és kötelezettségmentesen átbeszéljük felmerülő kérdéseidet és a jelentkezésed.

Mit csinál egy Scrum Master?

Ő a szoftverfejlesztő csapat lelke

A diplomáciai érzékével és rendszerező képességgével úgy segíthet a csapatnak, hogy nem kell hozzá fejlesztői tudás vagy tapasztalat.

Tanítja, kutatja és fejleszti az Agile
módszertani gyakorlatokat, amiket be is vezet.

Ezzel támogatja, hogy a fejlesztők az igazán értékes feladatokkal foglalkozzanak kifáradás és kiégés nélkül. 

Azért, hogy a fentiek működhessenek, a Scrum Master bármit, bárkinek, bármikor megmondhat.

Scrum Master képzés háttérkép
Scrum Master karrier

Kiből lehet jó Scrum Master?
Mennyi idő alatt tanulható?
Mik a Scrum Master napi feladatai?

Minden kérdésre választ
kaptok az alábbi videóban.

Hogyan tanítunk?

A 30 alkalmas “Élő Scrum Master tréning gyakorlattal” képzésünk jelenléti formában zajlik. A Magyarországon egyedülálló képzésen mindenre megtanítunk amire egy Scrum Masternek szüksége lehet a terepen az agilis alapoktól kezdve az alapvető interperszonális képességeken át a különféle scrum események facilitálásáig. A tananyagokat, segédanyagokat, infografikákat a képzés első napján megosztjuk veled, amihez a képzés után is bármeddig hozzáférhetsz!

Az elméleti alapok elsajátítását követően a Progmasters egyik 3-4 fős fejlesztőcsapatával dolgozol egy fejlesztési projekten, ahol Scrum Masterként kipróbálod magad Scrum események szervezője és facilitátoraként, illetve megtanulod motiválni és segíteni a csapattagokat a felmerülő problémáik megoldásában. Formálni, alakítani és fejleszteni fogod a csapatod működését, és megismerkedsz azokkal a metrikákkal, melyek mérési eredményei segítenek a fejlődéshez szükséges lépések megtételében.

A fejlesztőkkel a tréning során online kommunikálunk. Ezt a képzést élőben, délelőttönként 9 és 12 óra között a Révay utcában tartjuk. Fontos a folyamatos személyes jelenlét, de ennek segítségével itt is egy olyan gyakorlati tudásra teszel szert, melyet bátran kiemelhetsz a frissített önéletrajzodban, és segítségedre lesz álmaid állásának megtalálásában!

A képzést követően a csapat közösen dönt a vizsga időpontjáról, de általában maximum 2 hét felkészülési időt szoktunk javasolni. Sikeres vizsgádat követően Magyarország egyik legelismertebb Scrum Master oklevelét tarthatod majd a kezedben, melyet igény szerint, hogy mindig naprakészen tarthasd tudásod évente megújíthatsz!

A megszerzett tudás birtokában a nemzetközi Scrum Master vizsgát is “csukott szemmel” megcsinálhatod!

Hogyan és mivel segítünk a karrierváltásban?

Küldetésünk, hogy segítsünk megtenni az első lépéseket a piacon és valódi, kézzel fogható, az önéletrajzodban is jól mutató gyakorlatot adjunk a kezedbe!

Scrum Masterként tapasztalat nélkül ma nagyon nehéz elhelyezkedni, ezzel mi is tisztában vagyunk.
Éppen ezért a
Scrum Master Suli két olyan képzési formát is kínál, ahol valódi fejlesztő csapattal együtt dolgozva szerezhetsz gyakorlatot, és szimulációs termékfejlesztési sorozaton próbálhatod ki azt a magas szintű elméleti tudást, amit átadunk.

Megtanítunk arra is, hogyan add el magad a recruitereknek, és hogyan boldogulj egy állásinterjún!

Tornai Balázs, A Scrum Master és Product Owner Suli alapítója több, mint 20 éve dolgozik a terepen senior agile coachként változatos transzformációs projekteken. Balázs közel 30000 követővel rendelkezik  LinkedIn-en a magyarországi IT világából.

Tanfolyamunk résztvevőinek külön session keretében bemutatja azokat a technikákat, amelyekkel hatékonyan lehet felépíteni a személyes brandet a közösségi médiákban!

Extra szolgáltatásként egy “one on one” konzultáció keretében segítünk a LinkedIn profilod újrapozícionálásában is. Azzal is támogatunk ha szeretnéd, hogy saját oldalainkon keresztül, személyes ajánlással erősítjük szakmai hitelességed.

A sikeres vizsgát követően pedig regisztrálhatsz Agile Launchpad szolgáltatásunkra, melyet azért hoztunk létre, hogy biztos tudással rendelkező, nálunk végzett agilis szakembereket közvetíthessünk partnercégeink felé. Így, bár állás garanciát nem vállalunk, de minden fronton támogatjuk karrierváltó hallgatóinkat!

Azt követően sem hagyunk magadra, hogy megtaláltad álmaid munkáját! A vizsgát követő egy évben bármikor lehívható 5 órás szenior agile coach támogatást biztosítuk számodra a munkád során felmerült nehéz helyzetek megoldására. Ezen felül csatlakozhatsz zárt Facebook közösségünkhöz, ahol szenior kollégáink örömmel állnak rendelkezésre bármikor, ha segítség kell, és ezen keresztül is értesülhetsz a legfrissebb álláslehetőségekről!

Mit mondanak tanítványaink?

Az oktatók segítőkészsége, a képzés hozzáadott értéke, és a gyakorlati, életből hozott példák minden időt és pénzt megértek.
tanulói vélemény
Deák Ferenc
VÉGZETT TANULÓNK
Livi rendkívül képzett, és minden kérdésünkre azonnal és gyakorlati példákkal tudott válaszolni. Az oktatási módszertan és hozzáállás példaértékű!
tanulói vélemény 3
Csata Balázs
VÉGZETT TANULÓNK
Nagyon profi mentoraink voltak, nekünk már csak épp tanulni kellett! 😃 Fél éve még nem gondoltam volna, hogy vizsgázott Scrum Master leszek, és most mégis, hihetetlen, nagyon köszi!
tanulói vélemény 2
Fodor Elisabeth
VÉGZETT TANULÓNK

Tanáraink

Kattints a képekre a LinkedIn profilokért!

Tornai Balázs

20+ éve Agile transformator

Az iskolát azért indította, hogy végre olyan kezdő Scrum Mastereket is kapjon a piac, akik szilárd alapokkal és gyakorlattal kerülnek be az első küldetésekbe.

Csáki Lívia

Vezető mentor

27 évfolyam és több, mint 200 kiképzett Scrum Master van a háta mögött.

Emellett 5 éve vesz részt Agile transzformációs projektekben, mint senior Scrum Master.

Spánn Richárd

Mentor

5 év Office Lean tanácsadói tapasztalat áll a háta mögött, 2 éve Scrum Masterként dolgozik és módszertani mentorálást biztosít az új kollégáknak. Agilis és Lean transzformációs projektekben vesz részt.

Gyakran ismételt kérdések

A legtöbb Scrum Master képzés megpróbálja 2-3 napba belesűríteni azt a hatalmas tudásanyagot, ami ahhoz szükséges, hogy kiváló szakemberré válhass. Sajnos ez bár vonzónak tűnhet, de lehetetlen ennyi idő alatt átadni a szakma esszenciáját! A Scrum Master Suliban van időd elmélyülni a tananyagban, kérdezni és átbeszélni az összes témát az előadókkal, nem beszélve a gyakorlattal egybekötött képzéseinkről. 3 féle képzéstípus közül választhatsz, hogy a számodra legideálisabb csomagot kaphasd. Élő online képzéseinken 25-28 alkalommal találkozunk és 50-60 órát töltünk együtt, jelenléti képzésünkön pedig – amely egyedülálló a piacon – 30 alkalommal találkozunk személyesen, így minden tanfolyamon folyamatos interaktivitást biztosítunk. Az a célunk, hogy a jövő Scrum Master nemzedéke megfelelő szakmai tudással vágjon neki munkájának, illetve ha már a szakmában dolgozol egy sokkal strukturáltabb és komplexebb skillsettel rendelkezz. A tananyagokat, segédanyagokat, infografikákat a képzés első napján megosztjuk veled, amihez a képzés után is bármeddig hozzáférhetsz, így lesz honnan “puskáznod” a jövőben is, ha gyors segítség kellene problémáid feloldásában! Segítünk az álláskeresésben is! Agile Launchpad szolgáltatásunkra sikeres vizsgádat követően bármikor regisztrálhatsz, így a hozzánk befutó céges megkeresésekre téged fogunk ajánlani agilis szakértőnek! Csatlakozhatsz zárt Facebook közösségünkhöz is, az Agile Masters of Hungary-hez, ahol friss szakmai tartalmakat és álláshirdetéseket osztunk meg veled, valamint bármikor választ kaphatsz a munkád során felmerülő kérdéseidre. Hogy sikeresen pályázhass frissen végzett Scrum Masterként, tanfolyamunk során külön modulban foglalkozunk “karrierhack” kérdésekkel, és igény szerint “one on one” coaching keretében LinkedIn profilodat is “Scrum Masteresítjük”! Miután elhelyezkettél 5 óra ajándék senior mentorálást is kérhetsz a Balagile csapatától bármilyen témában, ahol úgy érzed elakadtál, vagy fejlődnél.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

A három képzés elméleti tudásanyaga ugyanaz, ezért a vizsga után Scrum csapatot már tudsz támogatni! Az alapvető különbség a tényleges gyakorlati tapasztalat megszerzésének lehetőségében van. 

A 25 alkalmas “Élő Online Scrum Master tréning” az elméleti tudás elmélyítésére fókuszál, de abban is rutint szerzel gyakorlati példákon és feladatokon keresztül, hogy hogyan támogass egy Product Ownert abban, hogy hatékonyabban láthassa el feladatát. A képzést hétköznaponként 17 és 19 óra között tartjuk, hogy munka mellett is el tudd végezni. 

A 28 alkalmas “Élő Online Scrum Master tréning gyakorlattal” képzésük 2 hét agilis alapozást követően már gyakorlati órákkal kiegészülve halad tovább a tananyagban. 3-4 fős dedikált fejlesztőcsapattal dolgozhatsz együtt egy webes applikáció fejlesztésén, és te fogod szervezni és facilitálni a különböző Scrum eseményeket, illetve működtetni a szervezeten belüli transzparenciát. Segítségeddel a Progmasters fejlesztői egyénekből csapattá kovácsolódnak, hatékonyabban és zavartalanul tudnak majd feladataikra koncentrálni a meghatározott prioritásoknak megfelelően. Ez már a friss önéletrajzodban is remekül mutat majd! 😉 

A 30 alkalmas “Élő Scrum Master tréning gyakorlattal” képzésünk jelenléti formában zajlik. Az elméleti alapok elsajátítását követően a Progmasters egyik 3-4 fős fejlesztőcsapatával dolgozol majd egy fejlesztési projekten, ahol Scrum Masterként kipróbálod magad Scrum események szervezője és facilitátoraként, illetve megtanulod motiválni és segíteni a csapattagokat a felmerülő problémáik megoldásában. Formálni, alakítani és fejleszteni fogod a csapatod működését, és megismerkedsz azokkal a metrikákkal, melyek mérési eredményei segítenek a fejlődéshez szükséges lépések megtételében. Ezt a képzést élőben, délelőttönként 9 és 12 óra között a Révay utcában tartjuk. Fontos a folyamatos személyes jelenlét, de ennek segítségével itt is egy olyan gyakorlati tudásra teszel szert, melyet bátran kiemelhetsz a frissített önéletrajzodban, és segítségedre lesz álmaid állásának megtalálásában!

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Ha körülnézel bármilyen állásportálon, vagy a LinkedIn-en láthatod, hogy rengeteg Scrum Mastert keresnek. Az elmúlt években ahogy terjed az agilis szemléletmód nagyon divatos is lett ez a szakma, de ez egyáltalán nem baj, sőt. Még mindig jó ponton vagy a belépéshez, kevés az igazán jó szakember. Ennek ellenére kezdőként nem könnyű munkát találni, ezt mi is tudjuk! Ezért minden támogatást megadunk, hogy elindulhass az új pályán! 

Megtanítunk arra, hogyan add el magad a recruitereknek, és hogyan boldogulj egy állásinterjún! Tanfolyamunk résztvevőinek külön session keretében mutatjuk be azokat a technikákat, amelyekkel hatékonyan lehet felépíteni a személyes brandet a közösségi médiákban!

 

Extra szolgáltatásként egy “one on one” konzultáció keretében segítünk a LinkedIn profilod újrapozícionálásában is. Azzal is támogatunk ha szeretnéd, hogy saját oldalainkon keresztül, személyes ajánlással erősítjük szakmai hitelességed.


A sikeres vizsgát követően pedig regisztrálhatsz Agile Launchpad szolgáltatásunkra, melyet azért hoztunk létre, hogy biztos tudással rendelkező, nálunk végzett agilis szakembereket közvetíthessünk partnercégeink felé. Így, bár állás garanciát nem vállalunk, de minden fronton támogatjuk karrierváltó hallgatóinkat!

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

A Scrum Master fő feladatai az agilis módszertan tanítása és működtetése a szervezetben, a csapat támogatása, hogy zavartalanul végezhesse a munkáját (impedimentek elhárítása, zavartalan összefüggő fejlesztési idő biztosítása), mérések, tudásmenedzsment, riportálás, nem utolsósorban annak elősegítése és támogatása, hogy a csapat együttműködő, hatékony, motivált egységgé tudjon válni. Nem baj, ha valakinek van fejlesztői vagy tesztelői tapasztalata, de nem elvárás. Mi viszont fontosnak tartjuk, hogy a nagyobb bizalom kialakításának érdekében ismerd a “nyelvet”, amit a fejlesztők beszélnek. Képzésünk során ezért egy teljes alkalmat szentelünk annak, hogy tisztába rakjunk olyan speciális IT fogalmakat, melyekkel Scrum Masterként jó ha tisztában vagy!

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Mivel a Scrum Master képzés Magyarországon még nem akkreditált képzés, ezért a képzés végén nem certificate-et kapnak a sikeresen vizsgázó hallgatók, hanem egy oklevelet, melynek a hátoldalán ott van a képzés tematikája is. A nemzetközi CSM vizsga nem része a képzés záróvizsgájának, azonban a tanfolyam során elsajátított tudással a nemzetközi vizsga gond nélkül teljesíthető. Ezt nem csak mi állítjuk, de hallgatóink is rendre visszaigazolják!

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Mivel a szakirodalom többnyire angol nyelven elérhető, így legalább olvasás és értés szintjén ajánlott tudni. Azonban sikeres jövőbeni elhelyezkedés érdekében mindenképp érdemes fejleszteni az angoltudást.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Senkit nem hagyunk lemaradni, így a hallgató ilyenkor megkapja az aznapi anyagot, átnézi, majd a mentorral időpontot egyeztet, ahol együtt átbeszélik az óra anyagát.

Sok-sok egyéb részlet és tudás elérhető youtube csatornánkon.

Nem tudod hogy neked való-e a Scrum Masterség?

Sikeres jelentkezés, rövidesen felkeresünk!